Despre Noi

Solutii inteligente de confort pentru acasa, care sa-ti faca viata mai placuta!

Folosind idei inovative pentru un climat ideal, Whirlpool Romania a selectat o gama estetica de aer conditionat care sa se integreze perfect in stilul casei tale.

Aparatele de aer Whirlpool ofera calitate si performanta pe langa designul modern facut sa se potriveasca tuturor nevoilor tale.

Confortul aerului este obtinut prin sisteme inteligente de control si functii, ca :

Dezumidificare Racire Incalzire Ventilare

Aparatele de aer conditionat Whirlpool sunt caracterizare de stilul compact si designul discret al unitatilor interioare incadrandu-se armonios in interioarul casei tale, oferindu-ti cel mai inalt nivel de confort fara sa-ti dai seama. Unitatea externa rezista la conditiile climaterice vitrege, fiind acoperite de un material plastic pentru a proteja tuburile de instalare si pentru prevenirae oxidarii.

Aparatele au functia Auto-restart care permite ca unitatea sa porneasta automat dupa o pana de curent sa deconectare accidentala cu setarile anterioare.
Functia al 6-lea simt permite ca senzorul unitatii interne sa detecteze temperature aerului din camera si sa decida combinatia ideala de functii: Racire, incalzire, doar ventilare si uscare astfel ca Dumneavoastra sa simtiti maximum de confort.
Functia Sleep Mode este proiectata sa va ofere confort si liniste in timpul somnului. Aceasta functie controleaza automat viteza fluxului de aer si selecteaza modul ideal pentru temperatura ridicata sau scazuta, daca este setat pe o functie de racire sau incalzire, acest model functioneaza pe o perioada de 8 ore si a fost proiectat pentru a furniza comfort maxim in timpul somnului. O temperatura care pe durata zilei este confortabila, se poate dovedi prea ridicata sau scazuta atunci cand dormim. Functia inteligenta a starii de repaus tine cont de aceste ajustari naturale.
Funtia Jet este una de racire rapida disponibila pentru toate modelele, activata de la butonul jet al telecomenzii pentru a seta temperatura automat la valoarea de 18° C.

Pe langa aceste functii, aerul filtrat de aparatele Whirlpool este mai sanatos, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor filtre speciale ce creeaza un climat ideal in casa ta. Filtrul anti praf, poate fi detasat si curatat si filtrul Hepa care elimina eficient polenul, praful si bacteriile din aer.Aparatele de aer conditionat creeaza confortul termic in locuinte, birouri si spatii industriale.Confortul termic intr-o Incapere sau cladire presupune mentinerea temperaturii interioare constante in gama preferata de oameni, indiferent de temperatura exterioara.

Totodata, aerul conditionat asigura si un nivel optim de umiditate al aerului.