(Introduce-ti seria aparat ex:850155211113)
Aer conditionat HVAC materiale de uz industrial Piese de schimb electrocasnice Produse profesionale Service suport clienti WPRO consumabile
   
Aer conditionat HVAC materiale de uz industrial Piese de schimb electrocasnice Produse profesionale Service suport clienti  Informatii garantie
  Functii aer conditionat
  Retea parteneri de service
  Retea instalare aer conditionat
  Reclamatii agenti service
WPRO consumabile Instructiuni de utilizare electrocasnice
whirlpool girl

Functii aer conditionat


    


  Aparatul de aer conditionat monitorizeaza constant si regleaza temperatura din camera. Cand este apasat butonul “6th sense ” un senzor de temperatura din unitatea interna detecteaza temperatura aerului din camera si seteaza combinatia ideala intre functiile: racire, incalzire, ventilare sau dezumidifiere pentru a abtine maximul de confort. Se pot face usoare ajustari, iar sistemul va retine aceste ajustari la urmatoarea pornire.  
 

 6th-sense aer conditionat whirlpool

 

Functia “Round U” ste o cale de a seta automat temperatura optima pentru pozitia in care te afli. Telecomanda trimite la fiecare 10 min. un semnal catre unitatea interna indicand temperatura din jurul ei, urmand ca aparatul sa ajusteze temperatura pana la cea dorita in cel mai scurt timp posibil.

      aer conditionat whirlpool sleep mode        aer conditionat whirlpool

 

Functia Sleep mode
Aceasta functie controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii in functie de setari. Aceasta optiune ruleaza pe durata a 8 ore si a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului. O temperatura ce poate fi confortabila atunci cand sunteti treaz poate fi deranjanta in timpul somnului.

    aer conditionat functia jet     aer conditionat whirlpool

 

Functia Auto
Toate modelele Whirlpool de aparate aer conditionat au functia Auto-restart ce permite repornirea aparatului dupa o cadere de tensiune sau scoatere accidentala din priza, la ultimele setari .

   
   
   
   
   
   

                                                                                                                                                                                       !

 


Aer conditionat si piese de schimb electrocasnice - masini de spalat rufe prin reteaua de service Whirlpool Romania

Lista completa pisese de schimb electrocasnice
All rights reserved © 2017 whirlpool-service.ro - by solcreation